De lagere scholen gaan een week eerder dicht.

Het is toch wat. De lagere scholen een week eerder dicht. Veel ouders komen nu in de problemen. Geen verlof dagen meer over. Lastig. Opa’s en of oma’s worden ingeschakeld. Iets wat de regering niet wil. Maar ja. Sommige mensen hebben geen keus.

Ik dacht nog even dat Eva extra huiswerk mee naar huis zou krijgen. Of misschien online les. Ze loopt al zoveel achter. Maar nope. Nikkes nakkes nada. Het is niet anders. Ach, deze hele generatie loopt achter. Zo kan je het ook zien. No stress. Het is niet anders.

Gelukkig stond de kerst lunch voor Eva haar klas voor vandaag gepland. Dat kan dus gewoon doorgaan. Ik breng straks het warme gedeelte. Verse groente soep met ballen en letter vermicelli. Tomatensoep zonder β€˜meuk’/stukjes. En een plaat pizza.

De kinderen mogen in een kerst tenue. Gelukkig heb ik nog drie truien liggen. Eva heeft gekozen voor mijn trui. Over the top.

En dan hoor ik mijn zoon zeggen, oh ja mam, volgende week moet ik ook een kerst tenue aan. En ik moet 10 croissantjes meenemen. Ok dan. Warm of koud? Groot of klein? Geen idee zegt hij dan. Komt goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s