Zelf test.

We did it! Elke dinsdag en donderdag ging mijn dochter voor een zelf test ivm corona vanuit school.

Mijn dochter vind dit zelfs interessant. Iets met een staaf in haar neus. Daarna nog een heel verhaal met wat daarna te doen. Stokje meerdere maal draaien. In een vloeistof. Rond bewegen. Knijpen etc etc.

Wij kregen gelukkig elke keer weer het bericht dat het geen corona was. Betrouwbaar (zegt men) en een positieve dus negatieve uitslag. Yes. Wij zijn tot nu toe geslaagd. Zo fijn.

Wij gaan door. Elke dinsdag en donderdag. Tot nu toe nog een negatieve uitslag. Wel zo fijn omdat de meeste kinderen geen klachten hebben als ze corona krijgen. Bij mijn dochter zijn op dit moment al heel wat klassen die online les krijgen. Bij mijn zoon op de middelbare school zijn er tot nu toe weinig kinderen en docenten die corona hebben. Ook daar zijn zelf testen te krijgen. Maar daar staan geen vaste dagen voor om die te gebruiken. Daar is het geheel vrijwillig.

One thought on “Zelf test.

  1. Zo’n zelftest is toch altijd een beetje twijfelen (bij ons in ieder geval)
    “Hebben we het wel goed gedaan? Zijn we met dat staafje wel diep genoeg in de neus gegaan? Wat als we het fout gedaan hebben en we zijn tΓ³ch positief?”
    Doorgaans helemaal onterecht natuurlijk πŸ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s