Sinterklaasfeest!

Afgelopen zaterdag heb ik het grote sinterklaasfeest gevierd met mijn ouders, Daan en Eva. Wat hebben wij een lol gehad. Vroeger liet ik de kids los. Binnen vijf minuten hadden ze alles uitgepakt .

Nu gebruikten wij een dobbelsteen. Zo leuk. Omstebeurt gooiden wij deze. Het ging van ruilen van een kado tot aan uitpakken. Vreselijk gelachen. Eva had de regie. Zij wist precies wie er aan de beurt was. Zelfs toen wij op een andere plek gingen zitten hield ze de oude volgorde aan.

Als klap op de vuurpijl hadden mijn ouders drie kadootjes verstopt. Serieus? Wij hadden echt niet gezien dat zij dit gedaan hadden. In elk kadootje zat geld en een super mooi gedicht. Dank mam! Wij gaan ze bewaren.

Mijn vader scheurt elk jaar folders uit elkaar voor een grabbelton voor Daan en Eva. Ik verzamel de kado’s hiervoor. Kleine dingen. Wat hebben zij weer genoten van deze traditie.

Het was weer een super sinterklaasfeest. Met Sinterklaas liedjes op de achtergrond. Warme chocolademelk en een banketstaaf. Dank u sinterklaasje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s