Een week vrij.

Ik was afgelopen week vrij. Onverwacht. Wat kwam dit goed uit! Ik had nog zoveel achterstallig onderhoud. De tuin is voor nu prachtig schoon (vooral dankzij mijn vader). Surprises zijn gemaakt samen met de kids. Gedichten zijn geschreven. De Sinterklaas kadootjes gekocht en ingepakt.

Allemaal extra klusjes kunnen doen in alle rust. Wat kan ik hiervan genieten. Alles op orde zonder stress. Natuurlijk is er nog steeds een to do lijst. Die zal nooit verdwijnen. Maar voor nu is deze enorm ingekort.

Let niet op de sneeuwpop. Die staat hier te vroeg. Deze mag eigenlijk pas na het sinterklaasfeest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s