Eva zoekt houvast.

Eva hield altijd je hand vast als je buiten of in een winkel met haar was. Op een gegeven moment, ze was denk ik 5 jaar, ging ze op de maandag om de week met een ander gezin naar school. Daar waren twee jongens in het gezin. Die vader schrok toen hij met de vier kinderen naar school liep. Ineens kreeg hij een hand van Eva. Haha. Dat was hij met zijn jongens niet gewend. Die liepen eerder van je weg.

Een jaar geleden begon Eva hard te groeien. Je zag haar rug achteruit gaan. Door de harde groei in combinatie met de zwaartekracht werd haar rug schever. Was te verwachten. Ik heb toen een kinderfysiotherapeut gezocht. Deze vrouw wist mij zoveel te vertellen. Omdat Eva haar rug scheef is en haar bekken niet recht staat, heeft zij een standbeen. Daardoor is ze niet in evenwicht. Ha, dat verklaard een hoop. Daarom dat handje. Maar waarom sindskort liever een arm? Omdat haar rug zo snel achteruit is gegaan. Helemaal uit balans. Ze mag ook steeds vaker zonder corset lopen. Dat is natuurlijk ook weer wennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s