Een moderne bril.

Mijn zoon wilde al heel lang een VR bril. Pfff, onzin in mijn ogen. Zonde van het geld. Bij zijn vader heeft hij de nieuwste play station πŸš‰ . Hier een game laptop. Moet daar echt iets anders bij?

De laptop heb ik zelf steeds vaker nodig. Mijn dochter vind het ook heerlijk om achter dat ding te zitten. Dus delen wordt steeds moeilijker. Ik had voor een PC gespaard. Toen kwam corona. De prijzen werden verdriedubbeld. Dat gaan wij dus niet doen.

Dus wat nu te doen? Voorlopig geen PC. Een VR bril is veel en veel goedkoper. Mam, dan kan ik gamen. Dan hoeft de PC niet. Nagevraagd bij iemand die alles weet van dit soort apparaten. Toch wel een goeie koop. Gedaan. En wat is hij blij! Ik heb het geprobeerd. Ik begin bijna te spugen van al die beelden.

Het is wel uitkijken als meneer een spel speelt. Hij ramt mega hard om zich heen. De kat πŸˆβ€β¬› gaat steeds op zijn voet liggen als Daan een spel speelt. Geen idee waarom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s