Wondr in Amsterdam.

Wat hebben wij genoten. Van een modern museum. Je ziet ze steeds meer. Voor de kinderen (en ook deze moeder) helemaal geweldig. Je mag alles aanraken.

Een negatieve corona check is hier niet nodig. Ze laten een beperkt aantal personen naar binnen. Je mag van ruimte naar ruimte richting de uitgang. Niet terug. Overal hangen dingen om je handen te desinfecteren.

Elke ruimte was weer zooooo anders. Van zachte knuffel dingen tot aan spiegels, schommels en getekende spullen.

Eva zei hier meteen; mam, is dit de telefoon met snoer uit jouw tijd? Ja schat. Je zat dan vast als je aan het bellen was. Het snoer was niet lang genoeg om het hele huis door te lopen.
Hier mocht je kleuren of je naam achter laten.
De muren zitten hier vol met kussens. De slierten waren heel glad en zacht. Daan liep meerdere keren genietend door deze ruimte.
Hier dachten wij dat wij hoogte vrees hadden. Alles was van spiegels, dus eigenlijk zag je geen ruimte onder je. Je werd voor de gek gehouden.
De snoepruimte rook heerlijk zoet.
Van de glijbaan landen in spekjes.
De auto lag vol met confetti. Het bleef in Eva haar haar zitten. Thuis vond ik nog een dag lang confetti.
De ballenbak. Deze was geweldig. En behoorlijk diep. Ik kwam er bijna niet meer uit.
Dit was in een getekende ruimte. Je kon tekeningen aantrekken. Ook erg leuk. Van een keuken, slaapkamer tot aan een boekenmuur.

Het was echt fantastisch. Je mocht zelf foto’s maken. Maar met je QR code kon je ook foto’s met hun camera laten maken. Zo sta je er allemaal op. Deze werden naar je mail adres gestuurd. Hieronder zie je er een paar van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s