Indisch eten.

En dan win je een prijs. Voor 50 euro Indisch eten. Say what? Ik? Echt?! Ik ben naar toko Veenendaal gegaan om mijn gewonnen prijs op te halen. Van te voren had ik een lijst gemaakt met wat mij lekker leek. Denkende vanuit mijn kinderen. Daan lust van dit alles vooral de Lemper. Eva lust alles.

Wij hebben drie dagen heerlijk genoten van Indisch eten. De stiefbroer van mijn zoon logeerde hier. Hij heeft Indische wortels. Hij vond de lemper te pittig. De rest was wel goedgekeurd. Ik denk maar zo, je bent iets gewend, als het anders is, dan moet je daaraan wennen. Hij heeft genoten van het Indische eten.

De noodles en boontjes vielen in de smaak. Geliefd was vooral de spek in zoet zure saus. De meneer achter de toonbank vroeg of ik babi pangang bedoelde. Nee dus. Ik wil graag Indische buikspek op aanraden van iemand.

De frikandel djagoeng vond ik apart. Een mais 🌽 koek. Ik denk dat deze vers gebakken uit de frituur super lekker is. Deze ga ik onthouden om een keer zelf te bakken.

Wat hebben wij genoten van deze super heerlijke prijs! Dank toko Veenendaal. Ik kom snel jullie kant op om bij jullie te gaan eten. Samen met mijn dochter. Wij weten al waar wij zin in hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s