Logeren.

Mijn zoon had afgelopen weekend zijn stiefbroer hier te logeren. Volgens mijn zoon is deze jongen de leukste en beste logeer persoon. Normaal kunnen ze niet hier logeren. Als ik mijn kinds in het weekend heb dan zijn hun stiefbroer en zus bij hun vader. Nu kon het een keer.

Mijn dochter wilde ook graag een iemand te logeren. Het werd een vriendin van school. Deze dame nam een spel mee. Cluedo. Wat een leuk spel! Echt een aanrader. Heeft iemand deze misschien te leen of over te nemen?

De dames gingen zondag naar de film. Ik bracht ze ivm de ticket 🎫 op mijn gsm. Ze kregen geld mee om een versnapering te kopen. De vriendin van Eva wilde graag ijs 🍦 kopen. Helaas kregen ze de vriezer niet open. Ik zei later nog ; vraag dan om hulp. Ze hadden nog een tweede probleem; alles moest met de pinpas betaald worden. Zij hadden alleen contant geld.

Op de weg naar huis liep mijn dochter bij Shabu naar binnen. Zij bestelde twee maal bubble tea. Een voor haar broer en een voor zichzelf. Ik was helemaal verbaasd dat zij dit durfde. En wat lief van haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s