Nutella.

Ik probeer mijn dochter klaar te stomen voor het middelbare onderwijs. Stap één is om haar mobiel te gebruiken. Die raakte vaak leeg. Ze keek er amper naar. Als ik bij haar op de bank zit vraag ik of deze niet leeg is en of ze misschien even kan appen πŸ’¬ met iemand. Nu zag ik haar laatst toch op de iPad kijken πŸ‘€ en ondertussen een bericht op haar gsm πŸ“± tikken. Hoe modern is dat πŸ˜…?

Soms krijgt ze een huis 🏑 sleutel πŸ”‘ mee. Op een bepaalde dag werk ik tot 17:00 en is zij om 15:00 uit school. Dan mag ze dus alleen of met een vriendin naar ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ huis. Laatst was ik vergeten hem terug te vragen. Kom ik thuis, tref ik dit aan……

Oooooh, mevrouw heeft met een lepel uit de Nutella pot zitten snoepen. Ze weet dat dat niet mag. Ik zie dat een lepel afgewassen is. Slim. Maar bij nummer twee en drie stopte ze daarmee. Nu heb ik je dus door meisje. Wat ze wel heel goed doet, is dat ze naar mijn tip geluisterd heeft. Ik zeg steeds, als je een lepel in een pot saus of Nutella stopt, dan moet je steeds een nieuwe pakken. Anders krijg je door je speeksel en vieze vingers schimmel in de pot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s