Een gesneden vers pakket.

Ik hoorde dit van mijn collega’s. Een vers pakket kennen wij allemaal al van de supermarkt of hello fresh. Dit laatste is veel te duur voor mij. Een vers pakket van de supermarkt is nog net te betalen.

Op werkdagen kan je ook een gesneden vers pakket in huis nemen. Dan hoef je alleen de pan aan te zetten en alles (al gesneden) in de pan te gooien. Alleen het vlees moet je apart erbij kopen.

Vorige week zag ik het nasi pakket. Normaal 6 euro. Nu voor vijf. Geprobeerd. Het vriendje, vriendinnetje, mijn dochter en ik smulden ervan. Zij gaven aan nog nooit zulke lekkere nasi te hebben gegeten πŸ₯°. Ik zei nog zacht; bij een ander smaakt alles beter, lekkerder.

Mijn zoon is van de witte rijst. Ik heb hem gedwongen een hap nasi te eten. Met pinda saus. Hij lust ook pindakaas op brood. Dussss. Hij zei; mam, kijk, daar komt ie. En hij nam een hap. Mmmh, best wel lekker. Dat dus. Je moeder heeft (bijna) altijd gelijk.

Ik krijg geen mooie foto’s van het internet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s