Druk druk.

Mensen vragen weleens aan mij, is het druk in het ziekenhuis wat betreft corona? Geen idee. Ik werk (nog) niet op de corona afdeling of corona IC. Voorheen wel. Nu niet. Misschien een teken dat het rustig is.

Ik werk mij wel het schompes op de operatie kamer. Er zijn mega lange wachtlijsten. En eigenlijk wil niemand wachten, toch? Dus wat doen mensen? Als ze voor de zoveelste keer een galblaas ontsteking hebben gaan ze naar de SEH. Dan wordt deze patiΓ«nt opgenomen en geopereerd. Dus in onze bereikbaarheidsdiensten werken wij de spoed gevallen weg en de wachtlijsten.

Onze bereikbaarheidsdiensten zijn extra. Deze gaan buiten onze normale dagdiensten om. Ik gebruikte voorheen mijn over uren voor de schoolvakanties. Ideaal. Inmiddels heb ik zoveel uren staan, die je verder nooit kan opnemen met bijvoorbeeld een ziek kind in verband met personeels tekort, dat ik laatst een gsm heb besteld van de uren.

Maar laten we wel wezen. Op de IC loopt het personeel weg of ze zijn langdurig ziek. Ik zie dit nu ook bij mij collega’s op de operatie kamer gebeuren. Als er weer veel patiΓ«nten met corona opgenomen moeten worden….. waar gaat het dan heen? En komt deze nieuwe golf? Ik denk het wel. Je hebt mutaties. En je hebt mensen die twee vaccinatie’s hebben die uitgewerkt beginnen te raken. Ik snap dan ook niet dat de anderhalve meter weg gaat. Wat wil de regering nu eigenlijk? Lekker met z’n allen bij elkaar met uitgewerkte vaccinaties en mutaties op het corona virus? Wat is nu eigenlijk hun bedoeling?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s