Roze oranje koeken.

Negerzoenen. Dat mag je niet zeggen. Wel zoenen. Maar als je zoenen zegt dan denk je toch niet aan een schuim β€˜koekje’? In Duitsland heten deze (neger🀫)zoenen volgens mij schokokusse of schaumkusse. Misschien een betere naam dan zoenen.

Blanke vla snap ik nog wel. Het is namelijk net geen gele vla. Ach, geef het allemaal een naam. Mij maakt het niet uit.

Ik zag laatst Friese oranje koeken in de aanbieding. Roze koeken gevuld met spijs. Huh? Oranje koeken die roze van kleur zijn? Dat is gek. Zijn die Friezen kleurenblind? Waar komt dit vandaan? Gevonden. Ze heten oranje koeken omdat er oranje sinaasappelschil in verwerkt is. Logisch, toch πŸ˜…?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s