Jarige job.

Eva is vandaag jarig! Alweer twaalf jaar. Ze is de laatste van onzΓ« familie op de basisschool. Groep acht alweer. Tijd vliegt. Ik vroeg haar wat voor een taart ze zou willen eten. Vaak laat ik een mooie taart bij de buren maken. Maar mevrouw wilde een monchou taart en cupcakes. Lekker makkelijk en goedkoop.

Een kado….. ze heeft geen wensen. Misschien een iTunes kaart mam. Prima, maar niet voor al je verjaardags geld. We gaan maar weer sparen. Over een of twee jaar heeft ze misschien een nieuwe iPad nodig. Tegen die tijd heeft ze dat wel bij elkaar gespaard. In de vakantie had ze het over iets….. dat gaat ze van mij krijgen. Een kleinigheidje, maar ik weet zeker dat ze dit leuk gaat vinden.

Vandaag mag haar BFF de hele dag erbij zijn. Verder hebben wij wat familie uitgenodigd. En wat vrienden. Niet teveel. Waarschijnlijk gaat de anderhalf meter eraf. Maar toch. Ook de gevaccineerden krijgen nu steeds vaker corona. Wij houden de deuren en ramen open. Waarschijnlijk gaan wij zelfs buiten zitten πŸͺ‘. Er zijn genoeg lieve ouderen onder ons waar wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ zuinig op zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s