High tea.

Afgelopen vrijdag begon ons weekend met een high tea. Met familie. Zo lekker. Ik let de laatste tijd op wat ik eet. Maar een gezellig weekend samen, dan mag je iets extra’s eten.

Gelukkig hou ik niet zo van zoet. Dus de scones, chocolaatjes 🍫 en taartjes 🍰 kon ik met gemak laten staan. Als ik de foto’s nu terug kijk mis ik veel dingen. Drie smaken mini quiche per persoon, de broodjes brie, een bakje met salade πŸ₯— en nog iets uit Portugal. Ik ben de naam vergeten. Sommige dingen moesten in de oven. In onze Pelgrim oven. Die bleef een minuut aan en ploep, weer uit. Google erbij. Wat een gedoe. Maar uiteindelijk weer om gelachen.

Gelukkig heb ik twee dagen achter elkaar gewandeld. Hopelijk valt het dus mee met de schade aan kilo’s erbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s