Vallende sterren.

Afgelopen donderdagnacht zou de nacht zijn met de meeste vallende sterren. Na 4:00. De groeten. Dan slapen wij 😴.

Maar het is natuurlijk al eerder donker. Voordat wij naar bed gingen liepen wij de tuin in. Het was een heldere nacht. Daarom ging ik voor deze avond. Eva liep voorop met een zaklamp. Geen idee waarom ze een zaklamp πŸ”¦ dacht nodig te hebben. Zelf bedacht en gepakt. Prima. Soms moet je geen vragen stellen. Lekker laten gaan. Uiteindelijk bleek dat een goed plan te zijn. Overal liepen naaktslakken. Daar wil je niet in trappen. (Is mij laatst overkomen met blote voeten). Die naaktslakken kan ik niet los laten lopen in de tuin. Die zijn van mij. Ik vang ze en gooi ze in de kliko. Een paradijs voor ze met afval van fruit πŸ‰. Eva vond ze overal. De slakkenvanger van Hamelen 🐁.

We gingen op onze tuinset liggen. Daan zei nog; die is nat. Dat is de hoes Daan, daaronder is het droog. We moesten ons koest houden want de meeste mensen sliepen al. Kijken richting het noord oosten. Ik zag de eerste vallende ster. Daarna zagen wij allemaal twee sterren voorbij komen. Wauw! Bij Daan vlogen de muggen 🦟 in zijn gezicht. Hij was er klaar mee en ging naar binnen. Eva en ik werden waarschijnlijk lek geprikt, maar wij bleven nog even liggen. Eva zag er vijf en ik zeven. Dat moet goed komen met onze wens. Lieve Daan kwam ineens met twee bekertjes drinken voor ons naar buiten gelopen. Wat een verrassing. Daarna snel weer naar binnen. Pffff, stomme muggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s