Een kat en vis.

Mijn kinderen hebben helaas niks met vis 🐟 eten. In een aquarium vinden zij vissen prima. Vis friet gaat er nog wel in bij mijn zoon. Mijn dochter lust daarbij ook nog kibbeling. Maar dat is het dan. Helaas.

Ikzelf ben er dol op. Dus zodra de kinderen naar hun vader gaan eet ik vis. Zalm, garnalen etc etc. Echt elke dag.

Het lijkt wel of onze kat Dolf dit herkent. Normaal eet ik met mijn kinderen aan tafel. Als zij er niet zijn zit ik met mijn maaltijd voor de televisie πŸ“Ί . Dolf is dan niet bij mij weg te slaan. Zodra zij iets hoort van een pakje openen vliegt ze van buiten naar binnen. Echt bizar. Soms moet ik haar van mij afslaan. Ik vind dat vragen om eten zo vreselijk.

2 thoughts on “Een kat en vis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s