Een echte pluktuin.

Mijn broer heeft samen met een vriend een groenten 🌽 tuin. Hij en die vriend zijn op vakantie. Niet samen hoor.

Mijn ouders en ik mogen plukken. Super leuk om te doen. En gezellig. De volgende keer nemen we koffie mee. Er is daar namelijk ook een zitje.

Ik heb daar een pompoen πŸŽƒ geplukt. Die laat ik thuis nog even liggen. Dat vind Eva lekker, pompoensoep. Ik heb voor mijzelf uien, prei en courgette aangebakken en gekookt. Wat water erbij en een bouillonblokje. Trouwens ook nog een homp knoflook πŸ§„. Die had ik nog liggen. Daarna alles in de blender. Heeeeeerlijk! De eerste dag puur gegeten. De volgende dag met snippertjes gerookte zalm. Het derde bord met een gekookt ei πŸ₯š in stukjes. Lekker hoor.

De augurken. Daar heb ik zoet zure augurken van gemaakt. Zooooo lekker.

Azijn, zout, peper, suiker en tijm. Heerlijk.

Vanmiddag ga ik weer plukken. Samen met mijn ouders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s