Poetsen.

Ik heb een koelkast op grijphoogte. Ideaal. Tenzij er een fles saus uitvalt. Een volle fles ketchup viel op de deur van de vriezer en daarna op de grond. Dus van best een hoogte. Overal ketchup. Op de muur, in de deur van de vriezer, op de grond en mij. Zucht. Adem in, adem uit. Met snoeten poet doekjes alles schoon gekregen. Dit was afgelopen maandag.

Dinsdagmorgen loop ik de keuken in. Vocht op de vloer. Zal toch niet weer mijn vaatwasser zijn? Nee, geen water. Het leek meer op olie. De lade van de pannen geopend. Alles was nat van olijf πŸ«’ olie. Ik had een liter fles in de lade staan. Heb ik of een van mijn kids de fles te hard terug gezet? Geen idee. Er zat een heel klein barstje in de bodem. Genoeg om een liter eruit te laten lopen. Poe. Wat een klus. Alle pannen en kruiden potjes uit twee lades gehaald. Eerst een keukenrol gebruikt. Toen weer snoeten poets doekjes. En daarna Dasty van de wibra. Het was even een werk. Maar gelukt.

Het mooie weer komt er bijna aan. Ik wil dan niet meer van die stomme binnen klusjes hebben.

Wat is jullie favoriete schoonmaak 🧽 middel?

Ik zag bij de wibra allemaal dasty spullen. Maar ik durf veel niet aan te gaan. Zeker badkamer 🧼 middelen niet. Ik heb al eerder gehoord dat de glazuur van je tegels hierdoor aangetast gaat worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s