Meloen.

Mijn kinderen zijn gek op watermeloen πŸ‰. Die van vroeger, zoals ik ze ken, hadden ze waarschijnlijk niet kunnen waarderen. In mijn tijd spuugde je nog pitten uit. Tegenwoordig is er bijna geen pit meer te bekennen.

Laatst ging ik boodschappen doen met mijn zoon. Hij ging voor de gele watermeloen. Ook erg lekker. Nul pitten.

Watermeloen snoepjes vinden ze heerlijk. Zo ook watermeloen ijsjes. Eigenlijk iedereen die hier komt. Dit ijsje is wel een van de favorieten.

Maandag kocht ik een mega watermeloen voor 3 euro. Deze snee ik in vieren. Bij het avond eten πŸ₯˜ gaat een kwart in stukken. Iedereen, mijn kinderen, vriendjes en ik genieten hiervan als toetje. Misschien vries ik wel een stuk in. Daar kan ik er een fris drankje πŸ₯€ van maken met munt blaadjes en Spa rood.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s