Schijt toernooi.

Ik had toen het voetbal toernooi begon een oranje plant gekocht. Oranje snoepjes en chipjes. Maar ook een pak met oranje plee papier.

De eerste twee wedstrijden was ik fanatiek! Mijn kinderen moesten zo om mijn reactie lachen. Goaaaaaal! πŸ˜‚. Mijn oranje plant πŸͺ΄ ging toen al dood. Ik had deze verzopen. Helaas. Voor wedstrijd nummer drie ging ik alle winkels langs. Ik moest een nieuwe oranje plant hebben. Gelukt. Maar ja, die derde wedstrijd…… Pfff. Wat een drama. Ms had ik geen nieuwe plant moeten kopen…….

Maarrrrr, het toernooi gaat door. Ik heb met de kinderen afgesproken om samen de finale te kijken. Dan eten wij alsnog ons oranje snoep 🍫 goed op. Geen stress over wie de winnaar gaat worden.

Ondertussen zit ik met veel oranje wc papier. Zoals mijn nicht al zei; het was een schijt toernooi voor oranje πŸ˜‚.

Eva en ik doen mee met de familie poule. Allemaal natte vinger werk wat invullen betreft. Wij stonden als laatste. Super. Dan hebben wij in ieder geval een poedel 🐩 prijs. Helaas staan wij nu een na laatste. Ik heb aan de leiding gevraagd of de laatste niet gediskwalificeerd kan worden πŸ˜†.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s