Wandelen.

Ik ben geen sporter. Vele sport 🏈 scholen gezien. Zonde van mijn geld. Nederland in beweging. Niet moeilijk hoor, maar niet mijn ding. Wat dan wel? Ik denk dat wandelen πŸšΆβ€β™€οΈ nog het meest bij mij in de buurt komt. Dussss, met dit mooie weer maar eens aan de slag gegaan.

Als ik de kinderen naar school heb gebracht ga ik meteen door. Het voelt eigenlijk best goed. Nu nog volhouden. Oh ja, onderweg naar school zag Eva een kikker 🐸. Die moest natuurlijk gevangen worden. Helaas mislukt.

Bij de vijver zat ik even op een bankje. Wat een herrie kwam er uit de vijver. Tussen het riet. Of het zijn grote vissen 🎣, of ratten πŸ€ of misschien eenden πŸ¦† bedacht ik mij later. Maar ik hoorde geen gekwaak. Ik praat graag. Aan mensen die hun honden πŸ• uitlieten en langs liepen vroeg ik of zij wisten wat het kon zijn. Niemand wist het. Wat een mysterie. Wordt vervolgd. Misschien schakel ik Freek Vonk in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s