Samen met mijn zoon.

Eva is bij een vriendin logeren. Ik kreeg al oranje foto’s via Snapchat. Zo schattig hoe ze om 18:15 weg fietste. Rugzakje op haar rug. Mam, ga je bij de weg staan? Dan kan ik lang zwaaien. Tuurlijk schat. Heeeeeel veel plezier!

Zo, en toen waren mijn zoon en ik samen. Geen vriendjes. No way. Wij gaan met z’n tweeΓ«n voetbal kijken. Lekker in de tuin. Chillen op de bank. Meneer ligt languit. Ik tik dit snel even in de pauze. Wij gaan zo weer verder kijken. Met rood, wit en blauwe m&m’s en goal chipjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s