Even een update.

Mijn stukjes zijn misschien korter. Minder humor. Ik ben druk!

Wie niet. Ik weet het. Eerst de corona drukte gehad met extra werk. Nu staat mijn agenda vol met afspraken voor de kinderen. Vooral voor Eva. Soms kleine dingen. Maar dit alles moet buiten mijn werk en huishouden om gebeuren. Eva tandarts 🦷 trekken ivm beugel. Ortho. Week daarna weer. Rug, nieuwe corset. Zat niet goed, terug naar Utrecht. Weer daarheen voor een controle foto. Gesprekken met school over Eef. Met het buro wat haar getest heeft een gesprek. Het Radboud ziekenhuis voor een dag onderzoeken. En nog veel meer.

Ik heb gelukkig πŸ€ twee vrolijke lieve kinderen. Dus ik zeur verder niet. Maar mijn stukjes, je kan ook zeggen stop ermee, maar ik vind het wel leuk. Ik schrijf van mij af. Vraag soms advies. Daarom ben ik nu dus in een soort van een mini lockdown.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s