Smaak panel.

Ik krijg af en toe een uitnodiging om iets te proeven (voor geld). Eerst zaten ze in Ede, hier om de hoek. Tegenwoordig in Wageningen. Ik heb de kinderen ook ingeschreven. Alleen Eva heeft een keer een uitnodiging gehad.

Ik kreeg laatst een uitnodiging om groenten te proeven. Tenminste, dat dacht ik net als de andere mensen. Maar er werden afbak broodjes geserveerd. Prima. Ik lust alles.

Het verschil met de vorige keren; er lag een papieren zak klaar. Daar kon je de restjes indoen. Zo slim. Ik vond het al zo erg om steeds veel te moeten weg gooien. De keer daarvoor had ik sportdrank. Drie bijna volle flesjes achter moeten laten. Dat gaat nu dus niet meer gebeuren.

Tegenwoordig krijg je ook weleens spullen om op te halen en thuis te testen. Bijvoorbeeld strooikaas. Dan moet je wel zelf de pizza πŸ• benodigdheden kopen. Tenminste, dat stond erbij; kaas voor pizza. Dus geen overschotel. Super leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s