Mijn kruidentuin.

Ik heb een grote planten 🌱 bak op wielen. Daar prop ik elk jaar kruidenplantjes is. En aan het einde van het seizoen verwijder ik ze. Afgelopen jaar alles laten zitten. En kijk nu;

De rozemarijn kan tegen alles. Vorst πŸ₯Ά, geen probleem. Dit jaar vind ik het een behoorlijke struik worden met hele dikke takken. Nu toch maar verwijderd en een nieuwe erin gezet.

Bieslook kwam ook spontaan op. Je kan zien dat dit voor het tweede jaar opkomt. Lekkere dikke stengels. Prima. Lekker door de pasta. Van de appie heb ik de bieslook die wij zelf moesten poten. Gedaan βœ”οΈ. Deze gaat met beter/warmer weer de grond in.

Peterselie of is dit de maggi plant? Nooit eerder meegemaakt dat deze voor het tweede jaar op komt. Super. Een tijm en oregano 🌿 plant erbij gekocht. Ik doe geen munt erbij. Dit is net onkruid, krijg je nooit meer weg. Deze kan je beter apart in een pot poten.

Ondertussen een paar moestuintjes van de Albert Hein gepoot. Vooral de kruiden. En wat sla πŸ₯¬. De sla doe ik in een aparte pot die ik binnen kan zetten. Anders eten de slakken 🐌 deze op. De veld bloemen van de Albert Hein gooi ik de natuur in. Klaprozen, koren bloem, zonnebloem 🌻 en nog meer. Krijg ik niet gegroeid in mijn mini kruidentuin en voor de rest bestraat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s