De slaapkamer van mijn zoon.

Ik heb hiervoor gespaard. Lange tijd. Via via een super mooi goedkoop bed kunnen aanschaffen. Een dubbeldekker. Boven een eenpersoonsbed.. Onder een twee persoons. Hoe leuk is dat? Meneer slaapt lekker in zijn bed boven met een hek eromheen. Dit voelt veilig voor hem. Het dekbed waar hij onder ligt heeft ook een mooie betekenis. Deze heeft hij samen met mijn moeder uitgezocht toen zij dacht niet lang meer te leven. Mijn zoon en dochter hebben toen beidden een dekbed hoes uitgezocht op internet. Eva koos voor een gebreid motief omdat oma altijd aan het breien 🧢 was. Daan koos een tijger πŸ… motief. Het was de bedoeling dat mijn moeder hier onder ging slapen. En later deze aan de kleinkinderen schonk. Maar ze heeft extra tijd gekregen dankzij medische behandeling. Zij slaapt πŸ› thuis nu onder haar eigen dekbed. De nieuwe hoezen heeft zij aan de kleinkinderen gegeven. Die van Daan is van flanel stof. Extra zacht. Extra genieten.

En wat was hij blij met dit bed en alles eromheen. Mijn vader heeft alle muren en kozijnen gewit.

Ik had ooit een led strip gekocht. Deze nu op zijn Daan zijn kamer gefixed. Staat super mooi. Wat plantjes erbij πŸͺ΄ gezet. Veel kussens op het onderste bed πŸ›Œ. Zo is een chill ruimte ontstaan.

Een bureau neergezet waar later een computer op komt te staan en om huiswerk te maken. Zo heeft meneer voor heel weinig geld een gezellige middelbare school slaapkamer. Een kamer om te slapen, chillen met vrienden en om huiswerk te maken. Kleine kinderen πŸ‘Ά worden groot. Na de zomervakantie start een nieuwe fase.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s