4 en 5 mei.

Ik zag de vlaggen vandaag in de straat mooi halfstok hangen. Eigenlijk moest ik hieraan meedoen. Maar mijn stok heeft geen haakje op halfstok. Dan kan ik het met een stuk touw misschien fixen. Maar storm β›ˆ….. Ik zag meerdere vlaggen los van de stok liggen. Dus ik paste. Wel een idee om een extra haakje half stok in te boren.

Ik had de vlag aan de stok wel klaar liggen. Op vreugde. De jongens vroegen nog; wat herdenken wij eigenlijk? Say what? 12 jaar en geen idee wat de doden herdenking inhoud. Ongelooflijk. Ik heb alles uitgelegd. De vriendin van mijn dochter zei nog; Eef, jij gaat natuurlijk lachen omdat dit niet mag. Ik ben toen heel duidelijk geweest. Respect voor de mensen die gestorven zijn voor onze vrijheid.

Wij zijn twee minuten stil geweest. De voordeur stond open zodat de kids konden horen dat het echt overal stil was. Ook op straat. Je hoorde alleen de vogels πŸ¦…. Verder niks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s