Het vervolg of een toegift?

Mijn vaatwasser. Het bekende verhaal. Ik heb hem niet nodig.

Ik heb een muziekbox in de keuken. Als ik ga afwassen 🧽 is het me time. Mijn muziek 🎡 aan en gaan met die banaan 🍌. Ik kan er zo van genieten. Als ik tussendoor een paar losse bordjes of kopjes heb, dan was ik die per stuk af in de gootsteen met zo’n afwasborstel waar het sop inzit. Zo handig om als tussendoortje te gebruiken. Zo blijft mijn aanrecht opgeruimd.

En de theedoek die dan aan een lade hangt. Zo mooi om te zien. dan komt het gevoel van vroeger weer naar boven. Van thuis afwassen en op de camping. Nostalgie.

Je begrijpt het al; ik ben zeer tevreden zonder vaatwasser. Er is al wel een besteld. Lang geleden. Deze zou vorige week of deze week komen. Bericht gehad. Gaat nog een week langer duren. Prima. Past perfect πŸ‘Œ in de soap serie van de vaatwasser.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s