Hoe hou je je dekbed strak in de hoes?

Nou…… ik weet het niet. Mij lukt het niet. Ik moet wel zeggen dat het uitmaakt of ik het dekbed in de breedte of de lengte in de hoes stop. In de breedte zakt hij eerder uit. Ik kan er zo niet tegen als ik een lege hoes in mijn handen heb. Dat het dekbed 20 cm lager in de hoes zit. Zal wel een autistische trek zijn.

Vroeger kon alleen ik mijn bed opmaken. Mijn moeder kon dat niet. Vond ik. Bloed zweet en tranen om elk dekbedhoes punt vol te hebben. En dan ook nog eens strak onder het matras. Als zijnde in een cocon sliep ik dan. Heerlijk.

Maar voor nu. Ik wil niet steeds het dekbed omhoog moeten kloppen in de hoes. Oproep gedaan. Ik kreeg een tip. Deze β€˜knopen’ bij Ali kunnen bestellen. Alleen vroegen zei de hoofdprijs met verzending. Ik kwam het goedkoopst uit bij bol.com. Ik zal het wel fout doen. Maar het werkt niet. Mijn dekbedhoes en dekbed passen hier niet in. Chips.

Deze heb ik dus in huis. Zoals hieronder zou het moeten. Mij lukt het niet.

One thought on “Hoe hou je je dekbed strak in de hoes?

  1. Ik heb ze ook besteld bij wish de eerste maanden zaten heel goed en strak maar ik denk dat ze op een één of andere manier losser worden nu blijven twee dagen zitten dus nu iedere avond samen met manlief dekbed in de puntjes zetten want manlief lukt het niet alleen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s