Gekreun in huis.

Niet normaal het nieuwe normaal. De kinderen kreunen bijna de hele dag door. Inmiddels weten mijn kinderen dat ik dit zo irritant vind dat zij hiermee zo goed als gestopt zijn. Maar die vriendjes en vriendinnetjes ……. Die gaan gewoon door. Soms zeg ik er wat van. Dan kijken ze mij aan……

Laatst in de tuin was ik aan het werk met de buren. Hoor ik gekreun. Mijn buuf even ingelicht. Dat als zij gekreun hoort dat de kinderen maar wat roepen. En nee, ze zijn er niet vroeg bij. Ze doen HET nog niet πŸ˜….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s