Had ik al gezegd hoe trots ik op mijn kinderen ben?

Ik ben zo trots op mijn kinderen. Wat zij allemaal hebben meegemaakt en waar zij nu staan. Echt twee toppers 😍!

Dan ook nog eens een type diploma halen. Die inzet van ze. Super!

Gisteren stond er een tas voor de deur. What? Ik zag bloemen 🌺, mandarijnen 🍊 en nog meer in de tas liggen. Snel naar binnen. Eva lag op de bank, moe van haar onderzoeken twee dagen geleden. Toe aan weekend.

En dan krijgen Daan en Eva een super lief kado! Wat zijn ze hier blij mee. En ik ook. Mijn blauwe druifjes waren net uitgebloeid en lagen in de kliko. Nu dus aangevuld. Mandarijnen zijn Eva en ik dol op. Ook dat wordt genieten van.

Ik vind de tas ook zo leuk. 50….. Mijn leeftijd.

Dit zijn dingen waar wij zo van kunnen genieten 😍 πŸ₯° !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s