De verwarming op 17,5.

Als ik beneden kom is het 17,5 graden in de woonkamer. Heerlijk. Niks meer aan doen. Maar als ik de kinderen heb start ik met 19 graden voor ze. Uit school 19,5. En als ze s’avonds om dekens vragen voor op de bank gaat de verwarming even naar 20 graden. Hij wordt namelijk op tijd weer uitgezet.

Dit allemaal voor een beter milieu πŸ˜†. Grapje. Maar wel voor mijn portemonnee πŸ‘œ.

We zijn in huis 🏠 bezig met klusjes. Achterstallig onderhoud. Dingen veranderen. Mijn zoon krijgt een middelbare school kamer. Mijn vader helpt mee met klussen. Soms komt mijn moeder mee (ze wonen onder een dak en mijn vader is mantelzorger). Zo ook van de week. Na 14:00 komen ze. Dan hebben ze een heerlijk middag dutje πŸ’€ gedaan. Oeps, de verwarming stond nog op 17,5 graden. Daar zat mijn moeder dan met haar jas πŸ§₯ aan bij mij op de bank πŸ›‹.

De kinderen zitten ook soms met hun jas aan achter de computer πŸ‘©β€πŸ’» of op de bank. Maar volgens mij is dat meer een soort gewoonte van ze. Ik deed dat vroeger ook altijd. Geen zin om op te hangen ofzo. Geen idee.

Heb ik nu minder visite door corona of komt dit door mijn verwarming? πŸ˜‚ πŸ˜›

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s