Hoe leuk, een familie app.

Dan wordt je op je 50ste verjaardag wakker. Aangezien wij alle drie πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ vrij waren konden wij uitslapen. Om 8:00 werd ik wakker. Ik keek op mijn gsm naar onze familie app. Daar zit familie uit Nederland, Engeland en CuraΓ§ao op. Voor de meesten was het een werkdag, dus er waren al veel felicitatie teksten.

Op een gegeven moment zie ik foto’s. Huh ? Mijn broer en schoonzus waren in onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ tuin geweest. En hoe, πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s