Een week geleden.

Een week geleden mocht ik 50 jaar worden. Wat een dag. Samen met mijn kinderen genoten. Twee dagen later ging ik werken……

En hoe. Ik had er niet eens over nagedacht. Voorheen zat ik in de feest commissie. Sindskort niet meer omdat ik erg druk ben met Eva en al haar afspraken. Orthodontist, Wilhelmina kinder ziekenhuis, fysiotherapie, revalidatie centrum in Utrecht en wij hebben een nieuwe in de lijst; radboud ziekenhuis Nijmegen. Daarom heb ik neven activiteiten afgezegd.

En dan kom je bij je kluisje…… 😍

Wat lief. En door naar de koffie kamer om mijn lunch πŸ₯— in de koelkast te leggen. Ook daar weer op de deur;

Een foto van de kinderen en mij op mijn verjaardag. In de koffie kamer zelf was het ook versierd. Zo leuk!

De tekst gouden koets snapte niet iedereen. Het zit zo. Ik heb 20 jaar lang een Peugeot 106 gehad, goudkleurig. Iedereen noemde deze de gouden koets. Zelfs mijn broer is in deze auto getrouwd. Het paste net, haha. Je trouwt maar een keer. Dan is een gouden koets wel toepasselijk. Mooi bloemstuk op de voorkant. De dag na de bruiloft gingen mijn nichtje en ik stappen in Arnhem. Bloemstuk nog op de motorkap. Op de terugweg wilden wij vol gas de snelweg over. Kijken bij welke snelheid het bloemstuk eraf zou vliegen. Helaas na het stappen toen wij bij de auto kwamen was het bloemstuk verdwenen. Zo jammer.

Ik kreeg ook nog een lekker kado namens de afdeling.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s