Nog steeds plezier. 50!

Ik kreeg op mijn 50ste verjaardag 🎁 veel bloemen en planten.

Op een gegeven moment dacht ik; ik heb geen vazen meer. Natuurlijk had ik deze via de straat app kunnen vragen. Maar de laatste twee bossen bloemen kreeg ik met een vaas en een emmer. Perfecte timing.

Ik geniet nog elke dag van de bloemen. Mijn vader vroeg nog; wil je een bon voor bloemen of een bos bloemen? Dat laatste graag. Ik word maar een keer 50. Daar wil ik zolang mogelijk van genieten. Een week lang.

Een bos witte bloemen. Mijn vader ging een bos kopen. Mijn moeder riep; wit! Haha.

Planten met bak van Joyce. Daar heb ik nog lang plezier van.

Van mensen uit de straat.

Van Ab. Met een vaas. Super blij mee.

Van Odette
Van Renate.
Dat vliegje erbij πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s