2 maart toch geen vrij.

De vrijdag voordat de vakantie begon kreeg ik een mail van school. Er waren ouders die hadden geklaagd over de studie dagen. De kinderen liepen al achter ivm corona. Of ze misschien niet beter 1 en of 2 maart naar school konden gaan. De school besloot om 2 maart als studiedag in te trekken. Deze werd/wordt alsnog een schooldag.

Neeeeeeeee 😱😒😩. Die dag word ik dus 50. Alles geregeld van een pop, taart en de kinders hier. Met z’n drieΓ«n een klein, voelt als groot feest πŸ₯³.

Toch maar een mail gestuurd naar school. Gewoon een eerlijke. Ik 50, werkdag geruild, kindjes hier, etc etc. De juffen zeiden beidden; vier het leven! Laat ze maar thuis. Maar missen ze dan niet teveel? Nee hoor. Regelen wij. Wat fantastisch. Ik was zo opgelucht en blij πŸ˜€!

En denk nu niet; oh, dan hou ik mijn kind ook thuis. Ik had mijn kinderen graag naar school zien gaan. Maar met 50 jaar, dit jaar 5 jaar kanker vrij…. Leef het leven met wat je hebt πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦.

De voorpret vonden de kinderen al fantastisch. Kijken en er nog niet ervan eten.

Van de buren de mooiste taart! πŸŽ‚ Mocca stroopwafel vulling.

2 thoughts on “2 maart toch geen vrij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s