Onze goudvis.

Onze goudvis, Ben of Jerry, is alweer 2 jaar oud. Elke keer als de laatste dood ging kochten wij twee nieuwe goudvissen. De vorige hadden de naam Au en Di. Oftewel Audi. Nu hadden wij Ben en Jerry. Elke keer gaat al snel een dood. Is ons aquarium misschien misschien te klein voor een twee persoons huishouden? Zal mij niks verbazen. Goudvissen houden van veel ruimte. Als er een dood is kan je niet zeggen; ik koop er een tweede bij. Dat wordt schijnbaar oorlog. Dus wij houden het er maar bij een.

De volgende keer kopen wij misschien maar beter een goudvis. Mochten wij toch weer voor twee gaan dan krijgt iedere goudvis een haarbandje met zijn of haar naam. Dan weten wij wie er als laatste overblijft 😜.

Het geluid van het water πŸ’¦ valletje. Heerlijk. Ooit viel de stroom uit. Dit merkten wij omdat er (natuurlijk) geen WiFi meer was. Wat een ramp. Maar wat was het ook stil in huis. Geen gekletter van water πŸ’§ in de woonkamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s