Huisdieren.

Ik ben opgegroeid met huisdieren. Wij hadden vroeger een kat, hond, konijnen, kippen, een hamster en vissen. Geweldig!

Eenmaal zelf een gezin mogen hebben wilde ik ook huisdieren. Helaas zei hij; huisdier erin, ik eruit…..

Maar toen wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ eenmaal met z’n drieΓ«n waren…. eerst een hamster. De eerste was super lief. Daarna alleen maar ellende gehad.

Toen kwam hier een konijn. Onze Bob. Wat een lieverd. Overdag staat zijn kooi open. Soms kruipt hij eruit. Soms niet. Wat zo bijzonder is, is dat als Daan op de grond gaat liggen Bob altijd naar hem toe komt. Die twee hebben iets unieks samen ❀️.

Een jaar later kwam Dolf πŸˆβ€β¬› in ons πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ leven. Daan is ook dol op Dolf. Maar ik heb het gevoel dat Eva en de kat meer een klik hebben. Maar Eva kan soms zo gemeen zijn. Van de kat laten schrikken tot water πŸ’¦ over haar heen gooien. En toch is Dolf gek op Eef.

En ik? Ik ben dol op Bob πŸ‡ en Dolf πŸˆβ€β¬›. En heel gek; op onze goudvis. Het aanzien vind ik mooi. Het geluid van het water πŸ’¦ rustgevend. De keuken is mijn ding. Ik ben daar nooit alleen dankzij onze 🐠.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s