Mochten jullie ze niet sparen……

Wij hebben een vaste knikker putje in de tuin. Daar wordt weleens mee gespeeld. Er lagen altijd een paar knikkers in. Ineens waren die weg. Had Eva weg gegeven. Lekker dan. Het waren hele mooie witte met een emoticon erop.

Nu zag ik deze actie bij de Plus. Die gaan wij sparen. Voor het knikker putje en misschien krijgen wij wel een complete set om van te genieten.

Ik merk dat mijn kinderen niks doen met stikkers voor een plaatjesboek. Die gaan wij ook niet meer sparen. Wij gaan voor β€˜speelgoed’ dingen. De Albert Hein mini’s speelt Eva nog steeds mee. De schatkist met toy 🧸 story poppetjes vind mijn zoon zelfs nog leuk. En wat dacht je van de emoticon pennen πŸ–Š? Af en toe gaat die blik waar ze in zitten open. Dan zie ik ze genieten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s