Sneeuw!

Ik zie veel foto’s voorbij komen van het sneeuw in Nederland. Ik ben er dol op. Mijn zoon vind het matig. Dochterlief ging graag met vriendinnen buiten spelen.

Door de wind lag er een enorm hoog pak sneeuw in de voortuin. Schoenen πŸ₯Ύ aan geen optie. Het sneeuw kwam tot aan de knieΓ«n. Gelukkig heeft mijn dochter bijna mijn maat. Twee paar sokken aan en ze paste mijn laarzen. Tja, als ze dan in de sneeuw gaat liggen…. een vriendinnetje van haar had een regenbroek aan. Best een goed idee.

Op een gegeven moment hadden ze het koud. Kom maar binnen hoor. Mam, wij willen warme chocolade melk. Uuuh, je bedoelt, wij hebben zijn in warme choco, mag dat? Maar natuurlijk. Kom binnen.

Ondertussen was ik druk met de stoep sneeuw vrij maken. En vooral heel belangrijk; de overkapping. Bij een oud klasgenootje waren de platen ingestort door het vele sneeuw. Even dacht ik nog; ik zet de kachel aan, dan smelt de sneeuw. Maar ik heb geen gas meer. En de winkels zijn dicht…. neeeee.. Dus moest mamaloe de trap op en scheppen met de sneeuw schuiver.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s