Mijn Swiffer.

Ik heb om het stof weg te werken een swiffer borstel. Ideaal. Deze schijnt beter te zijn dan een stofzuiger. Geen gedwarrel van stof. Handig in gebruik. Ik koop de stofdoekjes daarvan in een aanbieding. En je doet best heel lang met een doekje. Of komt dat omdat hier niet veel verstoft πŸ€ͺ?

Gisteren was mijn poetsdag. Kindjes weg. Mama aan de slag. Al het beddengoed werd gewassen. Van boven tot beneden stoffen, stofzuigen en dweilen……

Het beddengoed werd gewassen….. Ik hoorde iets hards in de wasmachine. Kijken. Niks te zien. Daarna weer. Kijken. Neeeeeee, mijn swiffer handvat met stoffer lag in de wasmachine. Op zich altijd nog beter dan een gsm. Maar toch. Nu kon ik mijn riedeltje niet doen. Prima. Weer wat kasten leeg geruimd.

Na 2,5 uur was de was klaar. Mijn swiffertje bevrijd. Heeee, prachtig schoon. Haha. Idee voor de volgende keer. Gooi niet je vieze swiffer doekje weg. Lekker schoon wassen. Iets van recyclen….. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet of hij nog goed werkt wat stof aantrekken betreft.

Wist je dat ze met geur bestaan? Ik niet. Totdat ik vorige week een nieuwe verpakking open maakte. Lavendel geur. Deze is nu veranderd in de geur van wasmiddel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s