De deurbel gaat hier vaak de laatste tijd.

Ik had veel snoepjes over vanuit onze kerstboom. Vooral zuurstokken. In de smaak aardbei en pepermunt. Nog wat chocolade kerst ballen.

Op een gegeven moment belde een vriendinnetje van Eva aan. Zij eet het liefst de hele dag. Zij kreeg van Eva een snoepje. Maar Eva wilde niet spelen. Sinds die tijd wordt hier twee tot drie keer per daag aangebeld. Of er nog een zuurstokje is. πŸ€ͺ.

Geweldig toch? Zolang de voorraad strekt. Prima. Mijn kinderen zijn er klaar mee. Nu hoef ik niks weg te gooien. Als ze op zijn hang ik een briefje op de deur; zuurstokjes zijn opperdepop. Of ik zet de deurbel op stil, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s