Modder schoenen.

Gisteren waren wij bij ons stukje land. Een stukje bos midden in de weilanden. Iedereen had daarna vieze schoenen. Mega veel modder. Arme auto.

In onze buiten oven werd van alles gebakken. Zoals hier boven zie je dat mijn dochter lekker aan het eten is, haha. Deze oven zorgt ook dat je lekker warm blijft. Maar ja. To the point. Mijn kinderen hadden allen veel modder onder de schoenen. Eenmaal thuis, vriendje, mijn kinderen en ik trokken de schoenen uit bij de voordeur. De auto was toch al verpest. Liever niet ook nog het huis.

Dan gaat mijn dochter spelen met een vriendin. Schoenen bij de achterdeur aan. Oh, mam, ik heb de sleutel nodig. Zucht. Ze banjert dus van achter naar voor. Ze pakt de fiets uit de schuur. Komt weer naar binnen om mij een kus en een knuffel te geven. Erg lief. Maar wederom overal klei en modder.

Op de foto boven lijkt het wel alsof wij als tokkies leven op ons landgoed. Haha. De kids hebben zich wederom super vermaakt. Mijn broer had een drone mee. Wij zijn door hem gefilmd via de drone. Zo leuk. Mooie herinneringen. Nog wat vuurwerk afgestoken dankzij mijn neef. Wederom een leuke dag om op terug te kijken. En dan neem je al dat modder in huis maar voor lief β€οΈπŸ’šπŸ’™.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s