Wel of geen Videoland?

Ik hoorde dat het veel Nederlands talig zou zijn. Mmmmh. Eigenlijk niet mijn ding wat series betreft.

Maar toen ik hoorde dat temptation island VIP erop was. Gooise dames. En nog veel meer van dat soort reality-tv . Echt zo mijn ding. En lach mij niet uit. Uit onderzoek is gebleken dat temptation island juist door slimme mensen wordt bekeken. Whoop whoop.

Ik heb eerst gekeken naar de kosten. Voor 4,99 per maand. Valt mij mee. Kijk wel uit welke televisie je hebt. Via Ziggo kan je het ontvangen. Bij KPN on demand doet hij het niet. Nog niet. Ze verwachten snel van wel. Ik heb een smart tv, dus dan is het geen probleem. Onderin het balkje staat gewoon een Videoland app.

Een account aangemaakt. Deze is 14 dagen gratis. Maar ik hou hem hoor. Fantastisch! Echt mijn ding. Ik was zo klaar met Netflix. Ik kijk geen Engelstalige series. En alle documentaires heb ik al gezien. De kinderen vinden Netflix wel leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s