Daar gaan we weer. Thuis school.

Pffff. Ik kon het niet geloven. De lagere scholen gaan dicht. Waarom? Om mensen te stimuleren om thuiswerk te doen. Hallo, ik werk in de zorg. Dat kan niet thuis. Mijn trauma van de vorige keer kwam meteen weer naar boven. Had ik een 12 uurs nachtdienst gedraaid. Kids sliepen bij hun vader. Maakten die dag hun huiswerk bij hem zodat ik even kon slapen. De dag erna als ik op mijn meest moe was moest ik met de kinderen hun huiswerk maken. Ik weet niks van ontleden. Ik schakelde hulp lijnen in. Alsnog meer fout dan goed. Beste regering; ik ben geen juf. Ik heb hier geen kaas van gegeten. Ik baal enorm. Jullie vinden vast dat jullie een goede reden hebben. Maar ik niet. Er zijn geen besmettingen op de lagere school.

Daar komt bij dat Eva aangepast onderwijs krijgt. Les op haar niveau. De vorige keer ging dit mis. Kreeg zij lesstof net als de rest van de klas. Wat heeft zij hier gehuild. Haar zelf vertrouwen ging steeds meer omlaag. Sinds het nieuwe schooljaar en ze lesstof krijgt op haar niveau zie je haar groeien. Mam, ik had een 10 voor rekenen. Een 9,5 voor Engels. De juf gaf mij complimenten. Zo fijn om een blije Eva te zien vanuit school.

Gelukkig heeft de school nu een oplossing voor haar. Iets waarmee ik blij mee ben. Zij krijgt alsnog aangepast onderwijs. Wat een fantastisch bericht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s