Sensation.

Ik kan niet zeggen dat ik van de generatie van sensation white en black was. Toen deze dance party’s hot waren was ik al 32 jaar. Samen met mijn nichtje gingen wij naar white. Rustige muziek. In een overvolle arena. Hutje mutje. Wat genoten zij en ik hiervan.

Eenmaal ingekomen. Een jaar, of misschien twee jaar, later gingen wij voor black. Pfew. Dat was wel even wennen. Maar ook deze was zo leuk. Wat een geweldige tijd was dat. Om nooit meer te vergeten. Genieten van de muziek en mensen om je heen.

Ik was laatst de kast aan het opruimen. Toen zag ik de dvd van mijn eerste sensation white party. Opgezet via de x-box.

Eva zei niet veel, haha. Daan kon alleen maar melden; jemig mam, zoveel mensen bij elkaar? Dat is toch niet normaal? Dat trek ik echt niet. En dat vuurwerk….. geen categorie een hoor. Veel zwaarder. En dat gewoon in een gevuld stadion buiten oud en nieuw om. In mei. Haha. Toen kon alles nog.

Ik zal nooit meer die ene dj vergeten Yoji Biomehanika. Een Koreaan met Europees haar. Wat een herrie kwam er uit deze man. Vind ik zooooo geweldig. En stiekem nog steeds. Maar helaas past het niet meer bij mijn leeftijd. Als de kids van huis zijn ga ik nog weleens naar deze tijd terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s