Allemaal vrij!

Ik heb teveel over uren. Ik mag maar een deel meenemen naar volgend jaar. Dat was vroeger nooit. Dus ik spaarde mij suf. Je weet maar nooit. Kinderen ziek of vrij met school vakanties. Ideaal. Maar helaas. Het mag niet meer. Uitbetalen is geen optie. Dan lever ik toeslagen in. Dat zou betekenen dat ik voor niks heb gewerkt. Gelukkig kan ik veel vrij krijgen. Zo ook vandaag. Heerlijk. Kreeg ik vd week te horen dat Eva vanmiddag vrij is. Komt perfect uit. En vanmorgen hoorde ik dat Daan de hele dag vrij is. Wat een toeval. Eerst dacht ik; ik krijg visite en wilde nog wat poetsen. Ach, gewoon mee doorgaan.

Eerst Eva naar school gebracht. Daarna ik naar huis. Muziek; top 4000 van radio 10 gold hard aangezet. Alle kerst lampjes aan. We maken het gezellig.

En de muziek buldert maar. Ondertussen hang ik nog wat ballen in de boom. Wat huishoud dingen. Heerlijk zo’n extra quality time dag. Schoonzus belt aan voor een bakkie. Oh jee, school belt. Eva is gevallen. Op haar kin, hand en been heeft ze schaafwonden. Ze was niet te troosten. De juf zei; haal maar op. Dat laatste uurtje maakt ook niet meer uit. Zo heb ik mijn vrije dag goed besteed. Alles voor de kids πŸ€ͺ.

Ineens bedacht ik mij; het is markt bij de stadspoort. Daar kan ik nooit heen. Maar nu wel. Op verzoek van de kinderen kibbeling gekocht en voor mijzelf verse gember. Veul.

Vanmiddag komen opa en oma nog even. Opa komt wat klusjes doen. Fijne dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s