De kerstboom opzetten.

Voorheen zette ik nooit de kerstboom op voor 5 december. Iets met tradities. Eerst moet de Sint en zijn zwarte pieten het land uit zijn. Daarna komt santa ons land binnen. Heerlijk toch? Van het ene feest door naar het andere.

Mijn πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ kinderen zijn op 5 december bij hun vader. Daarom vieren wij het Sinterklaas feest eerder. Zo zin in. Ze krijgen een gek kadootje, iets nuttigs, iets lekkers en……

Morgen komen mijn ouders. Dan zetten wij onze mega boom op. Toen ik deze boom voor het eerst kocht en opzette waren wij met z’n drieΓ«n uren druk. Daar gaan wij weer voor. Ik hoop zo dat dit niet de laatste keer is voor omi.

Voorheen bouwde ik de boom op met opa en oma als Daan en Eva weg waren. Bij hun vader. Nu zijn zij erbij. Daan en Eef mogen de ballen erin hangen. Wij gaan voor een kitsch boom. Van de week nog sushi 🍣 ballen kunnen scoren. Groene pepermunt stokjes en aardbei roze stokjes. Dit wordt echt een kinder boom. Heel veel kleuren. Heel veel smaken. Wat wil een kind, en daardoor ik, nog meer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s