Dol op fruit en rauwkost.

Mijn dochter is dol op fruit en rauwkost. Zij is te licht van gewicht. Ik maar denken dat zij goed, genoeg en gezond at. Nu blijkt dat zij volgens de diëtiste teveel rauwkost eet. Deze moet ik vervangen door nootjes, eieren, dubbel beleg op brood, een broodje kroket of hamburger. Speklapjes. Ik vind het lastig. Ik wil dat ze aankomt. Maar om nou ongezond voedsel te gaan eten….. Misschien moet ik dit maar als tijdelijk zien. Even wat kilo’s erbij. Daarna door op gezond. Want daar is zij dol op. Ze eet zo een pot snack paprika’s op. Binnen 10 minuten.

Ik heb een brief geschreven naar de landbouw universiteit van Wageningen afdeling voedsel. Zij snapten mij helemaal. Zij vinden het ook dubieus dat een diëtiste rood en vet vlees voorschrijft. Maar uitgaande van een tijdelijke periode is het nog net te accepteren.

Ondertussen ben ik weer smoothie’s aan het maken. Yoghurt met banaan. Verse jus met banaan en avocado. Dit is beter dan al dat water en thee wat zij graag drinkt.

Tot nu toe eet zij dit alles met plezier op. Maar nog steeds geen toename van gewicht. Misschien door al dat sporten? Dan verwacht je toch door spier toename ook meer gewicht. Voor alsnog niet. Wij doen ons best.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s